Voet-/fietsveer Enspijk – Mariënwaerdt weer in de vaart vanaf 1 april 2017

29 maart 2017

Het seizoen gaat weer van start: vanaf zaterdag 1 april aanstaande  gaat het voet-/fietsveer over de Linge tussen Enspijk en landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt weer varen. 

Wandelaars en fietsers kunnen dagelijks gebruik maken van het veer over de Linge tussen de oevers van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt en Enspijk.  De vaartijden zijn van 09.30 uur tot 17.30 uur. Het veer vaart echter niet op dagen waarop 70% of meer regen is voorspeld. Bij de verschillende toeristische informatiepunten in de regio kunt u informatie en wandel- en fietsroutekaarten verkrijgen.

Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt is een eeuwenoud familielandgoed van 900 hectare in de Betuwe. Naast Pannenkoekenhuis De Stapelbakker en Brasserie Marie zijn er locaties voor zakelijke bijeenkomsten, kookworkshops, bruiloften en (grote) partijen. Ook produceert Heerlijkheid Mariënwaerdt een eigen serie landgoedproducten, die behalve in de Landgoedwinkel worden verkocht aan ruim 300 winkels in binnen- en buitenland. Bijna honderdduizend gasten per jaar krijgen een gastvrij onthaal dankzij meer dan honderd enthousiaste medewerkers.